Ups ble visst en liten paus..

Har sovit 5 nätter på 3 veckor nu i min lä.genhet så ha inte hunnit skriva så mycke! så nu kommer en uppdatering.
-
Torsdan efter midsommaren blev de start på min enda lediga helg under sommaren. Vi for me Anna, Aleksi, J-P, Anneli å Ryschon ti Aleksis villa och fira me bastu å öl å krov :D precis som de ska va då man e ledig :) ett å annat kortspel hann vi me också :) Enda problemet vi stötte på var när vi sku sova, MYGGORNA  var tusen trotts att vi inte haft upp dörren. att sova gick helt enkelt inte! före vi hade hittat oss en sovplats där man kunde ligga still utan att känna miljoner myggor som suger blodet ur en och utan att behöva svettas ihjäl under täcket så hade vi fått oss några goda skratt :)
-
Vi hade tänkt oss att stanna till lördag men ett trevligt telefonsamtal till Aleksi på fredasmorgonen fick oss att återvända till stan. J-P å Ryschon satte av mot Holmön och jag, Anna å Aleksi mot stan. Jag talade lite me Sofia och lovade vara barnvakt över natten åt Zacce :D så ja packa väskan och for ti stranden me dem och sedan bar de av ut ti villan för min å Zacces del :) De e helt enkelt lättare att vara barnvakt åt en livlig 8 åring på villan än i en 23.5 kvms lägenhet i stan..
-
På lördagen hade Zacce match på MTV-plan för Wasa fotbolls kupp har varit igång igen :D så vi packade ihop och infann oss på fobollsplan kl 9.00 :D di förlora med alla i laget fick spela och hade kul vilket man int kan säga om motståndarna så ja hoppas alla spelare var nöjda med sej själva :D
-
Glass och mäkkenmat blev Zacces belöning, ja.a å så 3 vattenpistoler då också :D snäll barnvakt som man är så sponsrar man ju lite i jakten på att blöta ner mamma :D när sofia sedan plockade upp Zacce blev de dags för fixning på hög nivå!
-
Från barnvaktas till postroddansen i björkö är de rätt så långt. iaf när de kommer till klädsel och smink å hår! så ja tog några timmar på mej å sen kom anna till mej för lite tjejsnack och drickas innan de bar av ut mot björkö :D OJ va kul de va att få dansa :D de e int alla dagar man gör de ti liveband :D Ja ska så säkert bara ja har chansen fara på fler danser i sommar!
-
Söndan blev de sova sova sova å kolla lite film innan jobbet å sen jobba man som en tok till 22.30 och efter de fanns de inget annat än sängen!
-
Den här veckans rapport kommer imorgon för då är jag ledig :D ska försöka få in en å annan bild också :D
gonatt gonatt nu tar ja min kudde å mitt täcke å går ut på balkongen å sover!

RSS 2.0