Dagens teknologi!

Måst säga att man kan bli smått irriterad då man lägger igång datorn, öppnar en internetsida, måst ladda om den tre gånger innan den kommer fram, öppnar en ny sida (www.blogg.se), måst ladda om sidan 3 gånger innan man kan logga in, väl inne på din sida försöker man klicka sej fram till ett nytt inlägg men sidu nej nej! MEN NU! efter några dagars försök verkar det som om jag iaf skulle kunna göra ett inlägg utan bilder... :( bilderna kommer senare när vi fått vårt internet fixat.
-
Det har hänt en hel del sen jag skrev sist, BINA och NINA har varit på besök till hostel Nasty Closet, och ja tror att de trivdes :) Vi började med att ta en svängom på Suttons dansgolv tillsammans med Babsi, Hanna, Sabrina och Simon. Några shottar innan dess hann vi även med trots att flyget var försenat.
-
Fredagen började med att väckningen skedde liiiite senare än planerat men vad gör väl det. Man ska ju inte stressa då man är på semester! för semester var det verkligen denna helg! också för min och Hannas del! Vi gick till stan för att shoppa, konstigt nog kom vi hem nästan tomhänta.? var nog första gången i denna stad. Vi lunchade på S & W eftersom det nu är min och Hannas favorit eller iaf en av våra favoriter.. har ju utökat listan lite nu. Det var några väl behövda smörgåsar som sjönk ner i våra magar.
-
efter allt shoppas tog vi oss en snabb vila och fixade sedan till oss! dags för Mia&Hannas favorit nummer 2 Princesa 23. Man kan säga att denna restaurang har allt man kan önska sej, god mat (tapas, tortillas, nachos m.m), billiga och goda Mojiton och för att int tala om ögongodis i form av personalen ;) Det blev X-antal mojitos och även en shott innan vi vandrade hemåt igen. På vägen hem kunde vi ju inte låta bli att stanna till i barnparken nära mej och Hanna för att gunga lite! Det såg ju så roligt ut :) Kan summera denna kväll med ett ord! SKRATT!! =)
-
Lördagen hade sightseeing på schemat :) vi tog en promenad genom stan, nerför hela La Rambla, åt lite mat och sedan längs stranden hem :) när vi kom så långt som till Parc Ciutadella satte vi oss ner på en bänk i skuggan och avnjöt vyerna.... (ett gäng på tre killar som modellade och tog foton). Väl hemma igen var det återigen dags för VILA vila VILA trött som man var. På kvällen hade vi tänkt se the magic fontens men det visade sej att dessa är under konstruktion så det blev ingen show :( vi hittade ett litet ställe på vägen var vi åt en sen middag och sedan tog vi metron hem. En del av oss var trötta och lämnade kvar i lägenheten för att sova samtidigt som vi andra begav oss på fest till Alexis kompis David. vi satt där till närmare 3 och sedan tog vi metron hem för att sova. Var nog tre tjejer som DAMP ner i sängen då vi kom hem!
-
På söndagen gjorde vi en utflykt till Sagrada Familia. På vägen dit ansåg vi oss värda lite brownie och glass så vi stannade vid ett Café. Servitrisen var inget att hänga i julgranen men det var däremot brownien ;)
måst säga att man nog känner sej liten här i världen då man står rakt nedanför Sagrada Familia och tittar upp!
-
Parc Güell var nästa på schemat och här njöt vi till 100% vi satt på benkar, lyssnade till en gubbe av äldre modell som spelade på fiol och gick runtomkring och såg på allt :) Harmoniskt! jag kan säga att iaf jag njöt av att vara där. Var smått hett dock, vi frös dagen innan så idag hade vi satt på oss kläder... ja.a å då visar ju förstås metaren 25 grader ;) men jag klagar int. trots att det var lite svettigt var detta en skön dag i solen med två av mina bästa vänner <3
-
Kvällen skulle spenderas på Opium (ett disco nere vi stranden). Vi gick till Rosa Negra tillsammans med Babsi för att ta några mojiton före vi begav oss mot Opium. På vägen till discot hann vi även med en mojito vid Princesa 23 ;)
-
Vi träffade några killar när vi närmade oss stranden och de bjöd med oss till Opiums VIP. vem tackar nu nej till något sådant så väl inne på Opium avnjöt vi, de tre blonda tjejerna och jag, gratis champagne och jordgubbar :) Det blev en timmes sömn denna natt och sedan var det bara att vinka av två söta blondiner :(
-
Saknar nu något igen! <3
-
Nu ska denna lilla tjej sova eftersom förra helgens sömn blev smått bristfällig. Så denna veckans bravader får ni höra om imorgon om internet tillåter!!
<3

Smile and the world smiles right back at you!

Har idag igen haft gymnastik på universitetet! på nåt vis är man alltid så otroligt glad efter dessa lektioner? vet inte om det är allas vilja att hjälpa oss och ta med oss trots språkproblemen eller om det är lärarens roliga övningar eller allt tillsammans som gör det!
-
Eftersom jag nu är på detta humör med smilet så brett som de nu går så bestämde jag mej för att sätta ner lite extra tid på Bina och Ninas besök! detta mail blev resultatet ;)
-
Hola guapas!!
-
Vi tackar så mycket för att ni valt att bo just hos oss när ni besöker BCN!
-
Har satt upp ett preliminärt program för helgen! så här ser de ut:
(om ni har något att invända så är det bara att säga till)
-
Torsdag:
Ta bussen från flygfältet och stig av vid placa Catalunya eller Universitat, universitat kommer före men placa Catalunya är närmare oss :)
Incheckning på hostel skrubbben! 21.00 eller nå liknande..
Snabb fixning + möjligen lite middagsätas för er?: klädsel snäppet snyggare! 21-22.30
Gato Negro (bar) : chopitos och dricka (chopitos:2€, romcola/vodkaredbull 0,5 liter: 6 €) 22.30/23.00 - 01.00
Sutton Club (disco): 01.00->
-
Fredag:
väckning: 09.00 / 10.00
Shopping: 10.00-13/14.00
Lunch: lägenhet/stan?
Sightseeing: Catedralen, Arc de Triomf, Ciutadella parc, gamla stan: 15.00-19.00
Fixning/powernap: 19.00-21.00
Middag på Princessa 23 i gamla stan 21.00 Sabrina, Marie, Babsi, Hanna, Jag och ni!
Mojitos hela kvällen på princessa 23 -> 03.00
-
Lördag:
Väckning 09.00/10.00
11.00 Choklad musé + den sightseeing vi kanske int hann me på freda
13/14.00 Lunch på hostel skrubben
16.00/17.00 Vandra till parc Montüiq och sedan se the magic fontens vid placa España =)
middag efter fontenerna antingen på en tapas bar eller hos en David.. ska se lite =)
23.00 förfest vid David (mysko kille men kompis till hannas tutor Alexis) 
01.00 La Carpa (lokalt disco i Badalona, en stad utanför BCN)
-
Söndag:
Väckning 10.00
11.00/12.00 Sightseeing: Parc Güell + Sagrada Familia
Lunch på Sandwich and friends ~15.00
Fritid!! 
Middag: maletköttbiffar sallad pasta? at hostel Skrubben 19.00
Fixning: 20.00-22.30
Drinkar på Rosa Negra 22.30-01.00 (3,50 € mojito och margarita)
Opium (disco) 01.30->
-
Måndag:
Hejdå :( hoppas ni har haft en super helg i BCN!!!
-
-
Bra att ha med på resan:
Bekväma skor
Fest skor
Madrass x 1
Lakan
(vi har ett lakan samt en extra dyna)
Tights/strumpbyxor (hösten har kommit)
jeans?
pyamasbyxor eller andra byxor att sova i samt mysa i
hoppare (min peak hoppare är i princip med varje dag)
Bekväma kläder
Festkläder
tandborste
en handduk (vi har nämligen en gästhanduk)
ruispalat och ipod till mej ;)
m.m
(ja kan lån ut mitt täcke fö ja har pyamasbyxor och långärmad ti sov i så ja klarar mej men de e kallt på natten här så ha int fö lite kläder ti sov i)
-
Vädret nu är kring 17 grader på dagarna, i solen är det varmt och man kan ha topp/t-skjorta men i skuggan får man nog klä på sig
På natten blir de kallare kring 12 grader kanske.. så då behöver man ha skarf och tröja på sej! eller så har ja iaf då vi far ut!
-
om det är något mer ni undrar över kan ni vänligen kontakta någon i personalen:
-
Mvh. personalen på Hostel Skrubben: Mia & Hanna
-
Fnissa smått för mej själv när ja tryckte på send :)- hoppas nu bara att det uppskattas lika mycket av dem =)
-
fick idag dessutom, för att nu göra dagen ännu bättre, ett presentkort av Marie från Norge på 3 gånger till ett gym här i BCN så imorgon ska vi gå med Hanna och testa på! om det är bra ska även vi ta ett medlemskap på 2 månader =)
-
Nu ska jag ta mitt stora smile och slita mej från datorn en stund! (ska nämligen städa) trots att detta är Hostel skrubben så behöver det ju inte vara huuuur råddigt som helst då gästerna kommer! ;)
-
SMILE =D

fnurr på tråden! eller hu de nu heter.. ;)

Netet har varit rent ut sagt skit de senaste dagarna... men nu fungerar det igen :)-
-
Förra torsdan blev det oplanerad utgång vilket resulterade i en superkväll först på princessa 23 och sedan på Sutton!
Princessa 23 är Borns bästa bar och man klagar ju int heller på att servitörerna/bartendrarna är heta :)- alla har de dessutom fått ett smeknamn av oss :) joo... ja vet fjortisfiilis! men de e liksom lite de tecknet som förra veckan gick i! så på söndag efter ytterligare en liten barrunda (på lördagskvällen) bestämde vi oss för att nu får det vara nog! I fortsättningen blir de endast utgång när det händer något extra!
-
Nu sitter jag här å njuter av att just ha hitta 7 avsnitt av friends sesong 7 på datorn! trodde jag raderat alla men nej nej.. även det faktum att spanskan började idag gör att man blir happy happy happy!!! snart kanske man förstår iaf lite mera av vad alla dessa mänskor säger ;) Catalanskan börjar man sakta glömma men ska nog ta tag i den igen och läsa igenom det vi lärt oss så man inte mister den helt!
-
Det som mest av allt gör mej happy är att två små blondisar ska komma hit på torsda å stanna ända till månda!! jepp ja talar om dessa två
Nina och Bina =)
-
nu ska ja mysa vidare med min tekopp och mitt mysiga 10 € täcke från Ikea ja för att int glömma med Friends rullandes från datorn! å me min companya de pic Hanna =)
-
nu när netet fungerar igen ska ja blogga lite oftare ;)

Förlängd helg och kortare skolvecka ;)

Ooops ble visst ett litet uppehåll i skrivandet! men vi har haft så mycke att göra nu då Heidi har varit på besök så det har helt enkelt int funnits tid att sitta framför datorn! plus att netet har krånglat under den senaste veckan så man har tur om man kan vara inne på mer än en sida i gången!
När Heidi anlänt på fredagen blev de min och Hannas specialitet som första program, nämligen pestokyckling och sallad :) efter det hade alla tre nåt att fixa så vi gick alla åt olika håll! :)- väl hemma igen satte vi igång med att korka Sangria flaskan :) första sjönk, dushen nästa, andra sjönk, sminkpaus sen tog vi metron till El Raval för lite tapas.. gick ju int så bra i vårt försök på att hitta en tapasbar så vi stannad efter en stund vid en snuskig liten bar var de hade shottar för 2 €, varsin kiwishot blev det!
vi fortsatte att vandra och kom sedan fram till en mysig restaurang/bar Buenas Migas var vi beställde vin och Focaccia! Gott! Sabrina och Aleksis joinade oss och vi satt kvar tills de stängde baren. Aleksis visade oss till nästa bar var vi satt en stund till och sedan vandrade vi hemmåt..
påvägen hem blev vi stannade av två fransmän som inte visste vart de skulle.. snälla som vi ju är så följde jag och Babsi dem till Razz!
-
Lördag: Sala Bikini stod på schemat denna dag! Men före det var de dags för mej, Hanna och Heidi att bjuda några nära och kära på lite nordisk middag! potatismos och köttbullar med lingonsylt närmare bestämt! Vi hade bjudit in Sabrina, Babsi och Francesco!
efter maten gick vi upp på takterassen för att ha lite mera syre runt omkring oss! ;) vi såg bl.a hur en person på vår gata blev tagen av polisen? undra vad den killen hade gjort? när klockan närmade sig 11 var det dags för avfärd! eftersom man inte far till discona/krogarna här före 01.00 så hade vi bestämt träff med Giulia och Eleonora i en bar före det!
måst säga att dessa är de mest välgjorda mojiton som jag någonsin druckit.. det tog bartendern nästan 30 min att laga dem, först skar han varje liten limebit så noga så noga, sen visade det sej att sockret var slut så någon hämtade mera så skulle ju allt pressas och fixas med is å lite dekorationer!! men desto godare var de!
klockan ett gick vi mot Sala Bikini och väl inne där så insåg vi att medelåldern gick på 40 kanske? vi hade kul och dansade en stund.. sen stod vi och tittade på då en man i 50 årsåldern dansade på scen.. ojoj va vi skratta :)- han lyckades få me upp en hel del folk på scen och alla gjorde de lika som han!
men efter det så sjönk fiilisen och vi gick tillslut hem eftersom alla var trötta efter gårdagen!
Det ösregnade då vi skulle gå hem så vi fick springa från metron till lägenheten.. ändå blev resultatet detta
Söndag! Fortfarande på top efter att ha slöat med lite Idoltittas och choklad bestämde vi oss för att ikväll blir de Opium! vi gick ut för att äta och hittade en ny favorit restaurang med allt från tapas till burritos :)- och gott var det också! plus i kanten var ju den söta servitören som passade upp oss ;)
princesa 23 är namnet på denna restaurang och jag å Hanna ska dit igen på lördag har vi bestämt :)
vi gick hem via för att fixa till oss lite och njuta av ett glas vin innan vi gick iväg till Opium :)
här kan ni se systrarna Hautamäki på min och Hannas gata :D
-
Opium var bra! Hanna blev trött och gick hem lite tidigare men jag och Heidi träffade några Australienare och stannade kvar en stund till, eller rättare sagt till stängningsdags! (06.00)
Måndag! som om vi inte sku ha fått nog så var de då dags för Sutton denna dag! men inte till stängningsdags denna gång! Vi hade bestämt att träffas i en bar breve sutton för att ta en eller två innan vi gick till själva krogen. Så vi satt där med varsin öl och någon shot jag, Heidi, Babsi, Sabrina, Hanna, Oline och Francesco!
Väl inne på Sutton var det en hel del folk :)- vi dansade en stund men rätt så snabbt satte tröttheten in och vi bestämde oss för att börja vandra hemåt!
vi tog slutligen en taxi eftersom det regnade lite och var en rätt så läng väg hem!
-
tisdag: Heidi åkte hem redan kring 8 på morgonen och jag å Hanna satte nytt rekord genom att sova till 13.30!!!
Resten av dagen fick man inte mycke gjort! Mest slöas framför datorn under de stunder som internet behaga fungera! Måst säga att det var skönt att komma i säng kring 23 och sova en låång natt för en gångs skull.
-
Nu tror jag att det får vara nog med skrivaset för denna gång! tar Onsda -> en annan dag! inte lika händelserika dagar dock meen! nu ska jag fira att jag åter igen har helg med en powernap! Sen får vi se vad denna kväll har att erbjuda :)-

LINGONSYLT!!!! <3 <3 <3

Bubblar innombords idag! har helt enkelt lyckats vakna på rätt sida =)
-
Efter den roliga skoldagen i tisdags så gick gjorde jag salta crepes åt mej och Hanna :)- i brist på ugn och med en nu ickefungerande mikro så blev de åter igen ett "ManTagerVadManHaver" ögonblick. Värmde crepesen i en större stekpanna med lock vilket också fungerade utmärkt! aningen svårare meen är man hungri så går allt...
-
efter att ha proppa i oss två crepes var var de dags för en av våra utmärkta idéer! Powerwalk.. å int vart som helst utan till Badalona vi gick i tron om att vägen dit var ca 5-6 km lång... jooo.o ni! 13 km kom vi upp i och missade nästan sista metron.. fick springa de sista 500 metrarna för att hinna med den sista metron från Badalona! skulle varit smått pinsamt att ringa någon och berätta att vi nu inte slipper hem.. eller ja.a vi sku ju ha kunnat gå hem igen.. men det tog oss redan 2 timmar till metron så jag tror inte någon av oss skulle varit så pigg på en två timmars promenad hem igen! ;) men ett äventyr var det iaf och ytterligare ett gott skratt gav de oss denna tisdag =)
-
onsda morgon var de engelska 8.30 som vanligt, vi har delat klassen i två delar så nu var det inte lika kaos på lektionen. dvs folk talade inte i mun på varann hela tiden och inte heller läraren verkade bli irriterad på någon! vi började på med våra mini lessons som vi ska hålla =) vi är i en grupp med en tjej från Norge och en från Belgien (tror jag). måst dock säga att engelska undervisningen här är på en betydligt lägre nivå än hemma så vi har nu små problem med vilka uppgifter som passar vilka årskurser.. för vi måste välja årskurs innan vi sätter igång med arbetet...
-
onsdaskvällen gick i festandest tecken. först shoko med Babsi, Sabrina, Guadalupe, Eleonora och Francesco :) och sedan till Razz :)- här kommer lite bilder från det!
-
Torsdagens morgon var trögast hittills! hade sovit hela 4 timmar men kom mej ändå upp och iväg till universitetet. Bildkonst stod på schemat idag! vi gjorde konstverk med allt från runda klistermärken till nötter =) det var roligt och för en gångs skull hade vi hela lektionen på oss att göra konsteverken.. har märkt att de här inte sätter ner så mycke tid på själva tillverkningen.. tycker att det är synd! men desto mer information om de olika teknikerna får man ju! så på gott och ont!
-
Vi gick till Carolina efter lektionens slut för att gå igenom våra papper så att allt är ok! vilket det var!! SKÖNT SKÖNT SKÖNT!! =) och spanskan börjar 18.10 fick vi också veta :)- får se om man ska kunna lära sej ett till språk under denna vistelse :) skulle vara kul att ta en till kurs i katalanska också men om jag ska ha en chans att klara av spanskan får nog katalanskan vara! annars blir de nog ett mixat språk som jag kär mej!
-
Vi kunde ju inte vara sämre än i tisdags så när vi fick veta att Alexis sku köra oss till IKEA fö att handla lite filtar och annat som man kan behöva nu när graderna börjar närma sej 20... (jag vet, man har visst ändrat tycke om vad som är kallt och vad som är varmt) nå hur som helst så bestämde vi oss för att ta en till powerwalk till Badalona, denna gång till Alexis dörr vilket skulle bli 11 km. Motvinden gjorde det inte lätt men vi kom iaf fram :)- på IKEA hittade vi allt vi behövde och ja måst nog säga att det är första gången som jag inte handlat nåt ja faktiskt int behöver på IKEA ;) 3 burkar LINGONSYLT och en burk KRUSBÄRSSYLT fick vi också med oss hem :) åååh kan berätta att så god kvällsmat har ja inte ätit på LÄNGE, naturell kvark med krusbärssyllt :D namn nam!!!
-
Idag, Fredag kommer Hannas syster Heidi hit :) så nu ska jag studsa iväg in i dushen å sen ska vi handla så vi kan bjuda en hungri Heidi på något gott då hon kommer :)
-
Have fun! Atleast I know that I will!! <3

tänk så kul man kan ha :)-

Idag på universitetet har vi haft bildkonst och gymnastik. på bildkonsten sku vi rita en massa streck och prickar till musik :)- och nästa gång ska vi använda olika saker som makaroner, nötter, klistermärken m.m för att lyfta fram något streck som påminner oss om något ur verkligheten :D tro  mej de kommer att bli svårt!
-
det roliga började när vi satte igång med gymnastiken. vi skulle först i våra grupper bilda olika statyer eller pyramider som vi fått bilder på. sedan skulle vi gå samman med en annan grupp och i tur och ordning plocka isär den andra gruppens pyramid (bestående av gruppens medlemmar själv) genom att lyfta dem. Efter det skulle alla "delar" av pyramiden flyttas till en annan madrass där vi skulle bygga upp den andra gruppens staty/pyramid igen! Åter var det genom att lyfta deltagarna som vi skulle åstadkomma den ursprungliga statyn! :)-
-
vi skrattade så ja trodde mina magmuskler skulle gå sönder!
-
efter detta var de dags för lite andra övningar så som att flytta bollar utan att röra dem samt lyfta en holaholaring över huvudet utan att röra den med händerna, inte fullt lika roligt men fortfarande kul :)- vi övade även balans genom att gå på styltor! måst här med ge ett stort tack till alla barnen på barnlägret i somras som lärde mej att gå på styltor så bra :)- fick kommentaren : Är styltgång en sport i Finland? hahah :D
-
sista övningen var att i tur och ordning sitta på en madrass och lossas köra rallybil :)- resten av gruppen skulle lyfta upp madrassen och göra som chauffören sa/visade. hårdare ljud=snabbare, vrida ratten till vänster=sväng vänster osv... OJ så kul man kan ha :D
-
Måst säga att detta var roligaste skoldagen hittills :)-

man tager vad man haver :)

gårdagens upptäckter av de gömda gatorna blev int så häva... vi gick till ett gömt litet ställe och sedan fick vi brottom för vi skulle träffa Alexis två kompisar :) det blev iställe en sangria i närheten av vår lägenhet :)
-
idag blev de ligga i solen dag 2 :D måst säga att ja börjar digga vår takterass mer och mer fast den är smått snuskig.. :)
-
vet int vart dagen flög iväg efter det men nu har ja just ätit plättar med Hanna. Lovade henne att hon skulle få plättar då hon kom hem från salsakursen så jag satte kurs mot butiken då hon gick till metron. handlade det jag behövde och lite till :) fick även ett roligt samtal i butiken av mamma, de har nu bokat hotell och allt! de kommer hit för att hälsa på mej 11-14.11 :D
-
väl hemma igen insåg jag ganska snabbt att vi ju inte har någon skål att vispa smeten i.. å inte heller någon visp! meeen.. äkta peffanit som man är så tar man det man har å klipper till lite ;)
Tog saxen å klippte sönder en tom 8 liters vattenflaska och vips hade jag fått en skål =)
så var det då dags för att vispa till smeten.. men hmm.. ingen visp har vi ju heller.. så då blev de till att använda en gaffel! =)
gick bra det också.. fick kanske jobba aningen hårdare för att få bort alla mjölklimpar meeen! sånt får man ta!
nåja! nu var vi då framme vid själva stekningen av plättarna.. och var är då stekspaden.. jo den finns int den heller... sååå.. vad tar man???
jo.o osthyveln :) funkar alltid :)
sen gick de bättre, vips hade jag stekt nästan alla plättar.. bara några kvar nu..
så varför int förska sej på en chrisosvängning... kanske int bästa idén idag.. för som ni ser här nedan så hamnade halva plätten på spisen!
men ja försökte iaf :D får nog ta å gå en snabbkurs hos Chriso då ja kommer hem!
men plättar blev de iaf..
sen var det dags att skära frukter som skulle vara som garnering :) samt smälta chokladen som skulle ringlas på.. men som ni vet går ju int saker som jag vill ida så nu slutade mikron att fungera! så chokladen värmde jag breve plattan :)
och så slutresultatet!
GOTT GOTT!!!

Gårdagens tjejkväll å dagens slöas!

som ni redan säkert läst så var de Mafia-Dinner hos Babsi som stod på schemat igår kväll. Jag å Hanna var ju som vanligt lite sena, men här i landet gör de ju inget eftersom spanjorer allti är smått sena :)-
Babsi hade laga småtugg ti förrätt
bubblit rosé var en av kvällens drycker (vodka, rödvin, öl och cider fanns också)
tonfiskpasta
Någon (Babsi) råkade spilla ut lite Cider och vips blev Sabrina Miss WC-papper :)
kvällens efterrätt KLADDKAKA :)
<3
kvällen slutade på Roxy, ett disco någta gator upp från Universitat, här fanns både en våning med "normal" dunkadunka musik och en våning med salsa musik :)-
vissa hade smått sjukt i fötterna!
och så klart måste vi ju stanna å ta en bild vi vårt favorit lunchställe :D
-
idag har ja legat på takterassen hela dagen och låtit solen bränna bort all min krabbis! :)- måst säga att det är definitivt bästa sättet att bota krapulan :)
-
dagens lunch fick bli en banan och middagen såg ut så här:
kvark, youhurt, två olika myslin, kiwi och banan :)-
-
ikväll blir det att upptäcka Barcelonas gömda gator med Alexis :D blir säkert nån glass eller nåt sånt också som vanligt :)-

ready steady go!

nu har vi fixat till oss me Hanna och nu bär de just av till Babsi för lite Italiensk mat och en hel del chupitos (shottar)! sen ska vi ut och dansa! har lite tid här ännu för hanna är inte 100% färdig ännu! men vi taggar med allt från Kikki Danielson- Bra vibrationer till Shakira - Waka Waka :) kan det bli bättre än så här???
-
nya bruna skorna ska på ikväll och likaså den nya kjolen!! nu hoppas jag på en great kväll me tjejerna! ja å så francesco då :)- som allti e me på ett hörn! ni vet dessa italienare, naistenmiehet kan man väl kalla dem!! eller nåt i den stilen!
-
min outfit ikväll (skorna saknas på denna bild meeen)
hoppas ni har de lika bra som jag just nu!!
LIVE YOUR LIFE LIKE THERE IS NO TOMORROW!!
med dessa ord säger jag tack för mej hej!!!

Sandwich & Friends

Idag är allt mycke bättre! Mitt förr snorfyllda huvud är nu tomt eller tomt vet ja int men allt snor har flyttat ut! hostan kommer och går men inte så att ja inte skulle klara av det!
-
sov ända till 10.30 idag nonstop.. vakna int äns fast hanna var uppe från 9.00 :) tror att detta var precis vad jag behövde! vaknade nämligen av att hanna fällde en klädhängare i golvet. hoppade upp och funderade vad som var på gång! Konstit nog var jag superglad och på underbart humör!
-
vi satte kurs mot stan för att shoppa loss lite i solen samt äta lyxa och äta lunch på vårt favoritställe, Sandwich & Friends! Karima (rissallad med kyckling) och ett glas rött blev dagens lunch! :) billigt är det också :)
efter att magarna var fyllda shoppade vi vidare, dagens saldo blev : 2 par skor, en kjol och en blus :) + vin och ingredienser till kvällens efterrätt, kladdkaka :)-
nu ska ja diska bort lite disk och sedan blir de dushen för ikväll är det Mafia-Dinner at Babsi´s som gäller! sätter upp bilder från kvällen imorgon!
<3

...

Idag är första dagen som jag känner mej äns lite deppad i denna stad. ligger i sängen å känner mej död utan på och innuti, är fortfarande sjuk. det var bättre igår men smart som man är så var så kunde man inte bara hålla sej hemma utan man måste ju absolut me på middag och sen ut på disco... kanske int den bästa idén jag fått hittills.
-
Det känns på nåt sätt som om jag lämnat halva mej hemma? vet int om det är pga alla nära och kära som fortsätter sina liv som vanligt hemma eller om det bara är jag som gått å blivit mer tillbakadragen. har inte alls samma självförtroende som där hemma när de kommer till att träffa nya mänskor, konstit?
-
Ligger nu här å har tid att tänka vilket int heller är det bästa alla gånger.. man tänker liksom för mycket tror ja! lyssnar dessutom på en massa gamla låtar som alla har någon betydelse på ett eller annat vis för mej! Nyttit skulle säkert nån säga men...
-
har tusen och en sak som ja kunde göra, städa, diska, shoppa, ringa nån å gå på kaffe m.m... men just nu har ja inte energi för nåt annat än bara ligga still. kanske pga hostan och snuvan men på nåt sätt också pga saknaden av alla som jag är van att ha runt omkring mej! tur finns de skype och facebook så man iaf kan prata med några av dem nu som då! och SNART kommer Bina och Nina hit (21-10-25.10) ska bli sååååååå hälit att träffa dem igen!
-
Har tusen andra saker att se framemot också, Italiens middag hos Babsi imorgon, resa till Girona sista helgen i Oktober och nångång under hösten även en resa till Silvias hemort :)
-
Denna vecka har bara flutit förbi, har lite känts som om man stått utanför och tittat på när allt hänt runt omkring en. men detta vet jag att beror på förkylningen! har haft jättekul alla dagar men på nåt sätt har man inte orkat vara med till 100%, här skulle man behöva ha mera energi än vanligt så man orkar ta till sej allt som händer!
-
på onsdagen var det strejk i Barcelona så vi lagade lunch hos Alexis, jag och hanna kockade denna gång! det var kul och efter maten tog han me oss till en liten "by/stad" norr om Barcelona, det var jättefint! vi satt alla tre uppe på ett litet klippberg och lyssnade på havet samt såg ut över horisonten! en passande aktivitet när man är sjuk!
-
nu ska ja ta och skriva lite brev.... det är en rolig sak med att vara borta så länge, man kan skriva brev hem och berätta allt som händer! singelpost! <3
-
SAKNAR <3

RSS 2.0