LINGONSYLT!!!! <3 <3 <3

Bubblar innombords idag! har helt enkelt lyckats vakna på rätt sida =)
-
Efter den roliga skoldagen i tisdags så gick gjorde jag salta crepes åt mej och Hanna :)- i brist på ugn och med en nu ickefungerande mikro så blev de åter igen ett "ManTagerVadManHaver" ögonblick. Värmde crepesen i en större stekpanna med lock vilket också fungerade utmärkt! aningen svårare meen är man hungri så går allt...
-
efter att ha proppa i oss två crepes var var de dags för en av våra utmärkta idéer! Powerwalk.. å int vart som helst utan till Badalona vi gick i tron om att vägen dit var ca 5-6 km lång... jooo.o ni! 13 km kom vi upp i och missade nästan sista metron.. fick springa de sista 500 metrarna för att hinna med den sista metron från Badalona! skulle varit smått pinsamt att ringa någon och berätta att vi nu inte slipper hem.. eller ja.a vi sku ju ha kunnat gå hem igen.. men det tog oss redan 2 timmar till metron så jag tror inte någon av oss skulle varit så pigg på en två timmars promenad hem igen! ;) men ett äventyr var det iaf och ytterligare ett gott skratt gav de oss denna tisdag =)
-
onsda morgon var de engelska 8.30 som vanligt, vi har delat klassen i två delar så nu var det inte lika kaos på lektionen. dvs folk talade inte i mun på varann hela tiden och inte heller läraren verkade bli irriterad på någon! vi började på med våra mini lessons som vi ska hålla =) vi är i en grupp med en tjej från Norge och en från Belgien (tror jag). måst dock säga att engelska undervisningen här är på en betydligt lägre nivå än hemma så vi har nu små problem med vilka uppgifter som passar vilka årskurser.. för vi måste välja årskurs innan vi sätter igång med arbetet...
-
onsdaskvällen gick i festandest tecken. först shoko med Babsi, Sabrina, Guadalupe, Eleonora och Francesco :) och sedan till Razz :)- här kommer lite bilder från det!
-
Torsdagens morgon var trögast hittills! hade sovit hela 4 timmar men kom mej ändå upp och iväg till universitetet. Bildkonst stod på schemat idag! vi gjorde konstverk med allt från runda klistermärken till nötter =) det var roligt och för en gångs skull hade vi hela lektionen på oss att göra konsteverken.. har märkt att de här inte sätter ner så mycke tid på själva tillverkningen.. tycker att det är synd! men desto mer information om de olika teknikerna får man ju! så på gott och ont!
-
Vi gick till Carolina efter lektionens slut för att gå igenom våra papper så att allt är ok! vilket det var!! SKÖNT SKÖNT SKÖNT!! =) och spanskan börjar 18.10 fick vi också veta :)- får se om man ska kunna lära sej ett till språk under denna vistelse :) skulle vara kul att ta en till kurs i katalanska också men om jag ska ha en chans att klara av spanskan får nog katalanskan vara! annars blir de nog ett mixat språk som jag kär mej!
-
Vi kunde ju inte vara sämre än i tisdags så när vi fick veta att Alexis sku köra oss till IKEA fö att handla lite filtar och annat som man kan behöva nu när graderna börjar närma sej 20... (jag vet, man har visst ändrat tycke om vad som är kallt och vad som är varmt) nå hur som helst så bestämde vi oss för att ta en till powerwalk till Badalona, denna gång till Alexis dörr vilket skulle bli 11 km. Motvinden gjorde det inte lätt men vi kom iaf fram :)- på IKEA hittade vi allt vi behövde och ja måst nog säga att det är första gången som jag inte handlat nåt ja faktiskt int behöver på IKEA ;) 3 burkar LINGONSYLT och en burk KRUSBÄRSSYLT fick vi också med oss hem :) åååh kan berätta att så god kvällsmat har ja inte ätit på LÄNGE, naturell kvark med krusbärssyllt :D namn nam!!!
-
Idag, Fredag kommer Hannas syster Heidi hit :) så nu ska jag studsa iväg in i dushen å sen ska vi handla så vi kan bjuda en hungri Heidi på något gott då hon kommer :)
-
Have fun! Atleast I know that I will!! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0