Förlängd helg och kortare skolvecka ;)

Ooops ble visst ett litet uppehåll i skrivandet! men vi har haft så mycke att göra nu då Heidi har varit på besök så det har helt enkelt int funnits tid att sitta framför datorn! plus att netet har krånglat under den senaste veckan så man har tur om man kan vara inne på mer än en sida i gången!
När Heidi anlänt på fredagen blev de min och Hannas specialitet som första program, nämligen pestokyckling och sallad :) efter det hade alla tre nåt att fixa så vi gick alla åt olika håll! :)- väl hemma igen satte vi igång med att korka Sangria flaskan :) första sjönk, dushen nästa, andra sjönk, sminkpaus sen tog vi metron till El Raval för lite tapas.. gick ju int så bra i vårt försök på att hitta en tapasbar så vi stannad efter en stund vid en snuskig liten bar var de hade shottar för 2 €, varsin kiwishot blev det!
vi fortsatte att vandra och kom sedan fram till en mysig restaurang/bar Buenas Migas var vi beställde vin och Focaccia! Gott! Sabrina och Aleksis joinade oss och vi satt kvar tills de stängde baren. Aleksis visade oss till nästa bar var vi satt en stund till och sedan vandrade vi hemmåt..
påvägen hem blev vi stannade av två fransmän som inte visste vart de skulle.. snälla som vi ju är så följde jag och Babsi dem till Razz!
-
Lördag: Sala Bikini stod på schemat denna dag! Men före det var de dags för mej, Hanna och Heidi att bjuda några nära och kära på lite nordisk middag! potatismos och köttbullar med lingonsylt närmare bestämt! Vi hade bjudit in Sabrina, Babsi och Francesco!
efter maten gick vi upp på takterassen för att ha lite mera syre runt omkring oss! ;) vi såg bl.a hur en person på vår gata blev tagen av polisen? undra vad den killen hade gjort? när klockan närmade sig 11 var det dags för avfärd! eftersom man inte far till discona/krogarna här före 01.00 så hade vi bestämt träff med Giulia och Eleonora i en bar före det!
måst säga att dessa är de mest välgjorda mojiton som jag någonsin druckit.. det tog bartendern nästan 30 min att laga dem, först skar han varje liten limebit så noga så noga, sen visade det sej att sockret var slut så någon hämtade mera så skulle ju allt pressas och fixas med is å lite dekorationer!! men desto godare var de!
klockan ett gick vi mot Sala Bikini och väl inne där så insåg vi att medelåldern gick på 40 kanske? vi hade kul och dansade en stund.. sen stod vi och tittade på då en man i 50 årsåldern dansade på scen.. ojoj va vi skratta :)- han lyckades få me upp en hel del folk på scen och alla gjorde de lika som han!
men efter det så sjönk fiilisen och vi gick tillslut hem eftersom alla var trötta efter gårdagen!
Det ösregnade då vi skulle gå hem så vi fick springa från metron till lägenheten.. ändå blev resultatet detta
Söndag! Fortfarande på top efter att ha slöat med lite Idoltittas och choklad bestämde vi oss för att ikväll blir de Opium! vi gick ut för att äta och hittade en ny favorit restaurang med allt från tapas till burritos :)- och gott var det också! plus i kanten var ju den söta servitören som passade upp oss ;)
princesa 23 är namnet på denna restaurang och jag å Hanna ska dit igen på lördag har vi bestämt :)
vi gick hem via för att fixa till oss lite och njuta av ett glas vin innan vi gick iväg till Opium :)
här kan ni se systrarna Hautamäki på min och Hannas gata :D
-
Opium var bra! Hanna blev trött och gick hem lite tidigare men jag och Heidi träffade några Australienare och stannade kvar en stund till, eller rättare sagt till stängningsdags! (06.00)
Måndag! som om vi inte sku ha fått nog så var de då dags för Sutton denna dag! men inte till stängningsdags denna gång! Vi hade bestämt att träffas i en bar breve sutton för att ta en eller två innan vi gick till själva krogen. Så vi satt där med varsin öl och någon shot jag, Heidi, Babsi, Sabrina, Hanna, Oline och Francesco!
Väl inne på Sutton var det en hel del folk :)- vi dansade en stund men rätt så snabbt satte tröttheten in och vi bestämde oss för att börja vandra hemåt!
vi tog slutligen en taxi eftersom det regnade lite och var en rätt så läng väg hem!
-
tisdag: Heidi åkte hem redan kring 8 på morgonen och jag å Hanna satte nytt rekord genom att sova till 13.30!!!
Resten av dagen fick man inte mycke gjort! Mest slöas framför datorn under de stunder som internet behaga fungera! Måst säga att det var skönt att komma i säng kring 23 och sova en låång natt för en gångs skull.
-
Nu tror jag att det får vara nog med skrivaset för denna gång! tar Onsda -> en annan dag! inte lika händelserika dagar dock meen! nu ska jag fira att jag åter igen har helg med en powernap! Sen får vi se vad denna kväll har att erbjuda :)-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0