Dagens teknologi!

Måst säga att man kan bli smått irriterad då man lägger igång datorn, öppnar en internetsida, måst ladda om den tre gånger innan den kommer fram, öppnar en ny sida (www.blogg.se), måst ladda om sidan 3 gånger innan man kan logga in, väl inne på din sida försöker man klicka sej fram till ett nytt inlägg men sidu nej nej! MEN NU! efter några dagars försök verkar det som om jag iaf skulle kunna göra ett inlägg utan bilder... :( bilderna kommer senare när vi fått vårt internet fixat.
-
Det har hänt en hel del sen jag skrev sist, BINA och NINA har varit på besök till hostel Nasty Closet, och ja tror att de trivdes :) Vi började med att ta en svängom på Suttons dansgolv tillsammans med Babsi, Hanna, Sabrina och Simon. Några shottar innan dess hann vi även med trots att flyget var försenat.
-
Fredagen började med att väckningen skedde liiiite senare än planerat men vad gör väl det. Man ska ju inte stressa då man är på semester! för semester var det verkligen denna helg! också för min och Hannas del! Vi gick till stan för att shoppa, konstigt nog kom vi hem nästan tomhänta.? var nog första gången i denna stad. Vi lunchade på S & W eftersom det nu är min och Hannas favorit eller iaf en av våra favoriter.. har ju utökat listan lite nu. Det var några väl behövda smörgåsar som sjönk ner i våra magar.
-
efter allt shoppas tog vi oss en snabb vila och fixade sedan till oss! dags för Mia&Hannas favorit nummer 2 Princesa 23. Man kan säga att denna restaurang har allt man kan önska sej, god mat (tapas, tortillas, nachos m.m), billiga och goda Mojiton och för att int tala om ögongodis i form av personalen ;) Det blev X-antal mojitos och även en shott innan vi vandrade hemåt igen. På vägen hem kunde vi ju inte låta bli att stanna till i barnparken nära mej och Hanna för att gunga lite! Det såg ju så roligt ut :) Kan summera denna kväll med ett ord! SKRATT!! =)
-
Lördagen hade sightseeing på schemat :) vi tog en promenad genom stan, nerför hela La Rambla, åt lite mat och sedan längs stranden hem :) när vi kom så långt som till Parc Ciutadella satte vi oss ner på en bänk i skuggan och avnjöt vyerna.... (ett gäng på tre killar som modellade och tog foton). Väl hemma igen var det återigen dags för VILA vila VILA trött som man var. På kvällen hade vi tänkt se the magic fontens men det visade sej att dessa är under konstruktion så det blev ingen show :( vi hittade ett litet ställe på vägen var vi åt en sen middag och sedan tog vi metron hem. En del av oss var trötta och lämnade kvar i lägenheten för att sova samtidigt som vi andra begav oss på fest till Alexis kompis David. vi satt där till närmare 3 och sedan tog vi metron hem för att sova. Var nog tre tjejer som DAMP ner i sängen då vi kom hem!
-
På söndagen gjorde vi en utflykt till Sagrada Familia. På vägen dit ansåg vi oss värda lite brownie och glass så vi stannade vid ett Café. Servitrisen var inget att hänga i julgranen men det var däremot brownien ;)
måst säga att man nog känner sej liten här i världen då man står rakt nedanför Sagrada Familia och tittar upp!
-
Parc Güell var nästa på schemat och här njöt vi till 100% vi satt på benkar, lyssnade till en gubbe av äldre modell som spelade på fiol och gick runtomkring och såg på allt :) Harmoniskt! jag kan säga att iaf jag njöt av att vara där. Var smått hett dock, vi frös dagen innan så idag hade vi satt på oss kläder... ja.a å då visar ju förstås metaren 25 grader ;) men jag klagar int. trots att det var lite svettigt var detta en skön dag i solen med två av mina bästa vänner <3
-
Kvällen skulle spenderas på Opium (ett disco nere vi stranden). Vi gick till Rosa Negra tillsammans med Babsi för att ta några mojiton före vi begav oss mot Opium. På vägen till discot hann vi även med en mojito vid Princesa 23 ;)
-
Vi träffade några killar när vi närmade oss stranden och de bjöd med oss till Opiums VIP. vem tackar nu nej till något sådant så väl inne på Opium avnjöt vi, de tre blonda tjejerna och jag, gratis champagne och jordgubbar :) Det blev en timmes sömn denna natt och sedan var det bara att vinka av två söta blondiner :(
-
Saknar nu något igen! <3
-
Nu ska denna lilla tjej sova eftersom förra helgens sömn blev smått bristfällig. Så denna veckans bravader får ni höra om imorgon om internet tillåter!!
<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0