Sandwich & Friends

Idag är allt mycke bättre! Mitt förr snorfyllda huvud är nu tomt eller tomt vet ja int men allt snor har flyttat ut! hostan kommer och går men inte så att ja inte skulle klara av det!
-
sov ända till 10.30 idag nonstop.. vakna int äns fast hanna var uppe från 9.00 :) tror att detta var precis vad jag behövde! vaknade nämligen av att hanna fällde en klädhängare i golvet. hoppade upp och funderade vad som var på gång! Konstit nog var jag superglad och på underbart humör!
-
vi satte kurs mot stan för att shoppa loss lite i solen samt äta lyxa och äta lunch på vårt favoritställe, Sandwich & Friends! Karima (rissallad med kyckling) och ett glas rött blev dagens lunch! :) billigt är det också :)
efter att magarna var fyllda shoppade vi vidare, dagens saldo blev : 2 par skor, en kjol och en blus :) + vin och ingredienser till kvällens efterrätt, kladdkaka :)-
nu ska ja diska bort lite disk och sedan blir de dushen för ikväll är det Mafia-Dinner at Babsi´s som gäller! sätter upp bilder från kvällen imorgon!
<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0