ÅLAND, WINNERBÄCK <3

Fick/tog tre välförtjänta dagar ledigt från jobbet å stack iväg till Åland med Bina, Nina och Anna :) Winnerbäck stod som huvudmål men allt som kom på köpet tackade man inte nej till, bilresan ner, vikingline å äventyret i sig :)
-
Vi starta 03.00 från Vasa natten till måndag! Nina och Anna sov sött i baksätet samtidit som jag å Bina turades om att köra. Målet var hamnen kl 08.00 :) Biljetterna var packade och likaså allt annat som vi äger å har, bl.a min uppblåstbara säng.
-
Väl framme i hamnen var de fixning, du kan tänka dej hur de såg ut när vi satt i bilkön i hamnen alla med varsin sminkväska och spegel framför sig :) kan berätta att en och annan kolla smått snett på oss men vem bryr sig! DET KALLAS 4 TJEJER PÅ SEMESTER ;)
-
På båten blev vi chaffisar rätt trötta efter att ha fått i oss lite mat så vi somna mitt i en trappa på ett "loft". jag vakna av att en kille stod och småflinade åt oss där vi låg halvt på varandra å susade! De bjuder vi på :P
-
Väl vakna lyckades Bina bli uppraggad av en 10-12 årig pojke som bjöd henne på banan och kastade vindruvor på henne :)- Senare under båtresan fick vi även höra samma lilla kille sjunga sommartider under karaokestunden ;)
-
ÅLAND!! vi anlände till Mariehamn på måndagen kl 14.10 och efter det började korkandet! vi tog en powernap i lägenheten sen var de bara att snygga till sej å söka sej till stan :D Vi hittade ett gäng i parken och fortsatte därifrån till Knorring för att pröva på våra första ässämix shottar, de kom att bli en hel del fler under de två kvällarna som vi var på Åland. Vi avslutade kvällen på Dinos efter att en del av gänget försvunnit lite åt olika håll X)
-
TISDAG: Winnerbäck!!! efter att alla tjejer återvänt till lägenheten under förmiddagen var de fixning på hög nivå igen! sen packades väskorna fulla med öl och vi stack iväg till en liten park breve gästhamnen där vi satte oss på en bänk och firade lite finsk semester i form av tre tjejer ensamma på en parkbänk med varsin öl i handen! när vi tillsist kände oss smått ensamma och malplaserade sökte vi oss in till stan och parken breve området. där hittade vi en ny bänk var vi fortsatte vårt öldrickas. Klockan närmade sig Winnerbäck så vi sökte oss in på området å drack några lonkeron... stämningen höjdes för varje minut! å sen sprack de!! WINNERBÄCK.. de va underbart å helt klart bäst!
Efter att ha avnjutit 1½ timme med Winnerbäck och även hittat Ida bar de av till ARKEN :D då inte mitt jobb arken på replot utan Ålands ARKEN :) hittade en och annan ny bekant där och kvällen slutade inte före det blev morgon!
Sen var de bara att packa ihop sitt pick å pack å åka hem ti Vasa igen för att jobba! Måst säga att detta lätt var ett av de bästa äventyr som jag varit med om!
Jag å Bina har redan satt igång med att planera kommande äventyr! för ja ska hinna med iaf ett till innan ja åker iväg till Barcelona :D
Tackar alla som gjorde dagarna på Åland underbara!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0