Madrid 3.12-7.12.2010 =)

Det har varit långhelg i Spanien igen! Så vi passade på att åka till Madrid för att upptäcka huvudstaden. Planet skulle lyfta 11.00 men pga olika saker så var det nu försenat och vi kom iväg först 12. När vi väl landat i Madrid fick vi veta att luftrummen ovanför Madrid är stängda så inge mer flyg skulle landa eller lyfta under ett par dagar! vi var ett av de få flygen som kom sej från BCN to Madrid! tur det för oss! När vi steg av metron och kom upp på gatonivå insåg vi att det som alla sagt om att Madrid är kallare än Barcelona verkligen stämmer.. Det var kring 0 grader och iskallt! Vi fick i oss lite Sushi och tog sedan bussen till David var vi skulle sova :)
fick ju iaf användning för vinterjackan nu =) Solen var med oss fredag-lördag iaf så det var skönt :)
-
Freda kväll blev de salsa, barrunda och lite disco som fick stå för programmet! vi skrattade och dansade och hade roligt alla tillsammans :)
-
Lörda hade vi tänkt sätta på shopping så vi tog bussen in till stan och satte igång att gå längs Gran Via och sedan runt omkring Sol :) Sönda blev de mera shopping och måndagen var det TuristJaVisst som stod på schemat :) här kommer lite bilder från huvudstaden :)
Spanien älskade Jamon
December???
regn och slask
Det var 3 halvdöda tjejer som satt sej på flyget hem på tisda morgon :) det va så underbart att komma hem till baka till Barcelona! säger som Marie sa Home sweet home Barcelona <3
-
Efter att nu ha sovit 12 timmar blir de back to reality och lite skolarbeten!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0