Vanda flygfält!

Sitter nu på Vanda flygfält efter en lång dag med flyg! "njuter" av en kopp finskt kaffe... (saknar det spanska kaffet) njuter påriktit av att vara i Finland, se snön utanför fönstret, veta att jag kommer att krama min mamma och många andra om bara några timmar till!
-
Så här färdig ser man ut nudå när man tagit sej så här långt
Flyget från BCN till Köpenhamn var fullt av småbarn, kändes lite som man hamnat mitt i en mamma,pappa barn träff! tur var tjejen på bara några månader som satt breve mej snäll som en liten docka :) tjejen bakom mej var dock inte lika tyst och stilla :) men alla varianter har sin charm :)
-
fick springa "maraton" för att hinna med flyget till Helsingfors men tur var så hade boardingen skjutits upp med 10 minuter så ja var i tid :)))
-
När vi hade flugit så vi bara hade en liten del kvar knastra de i högtalarna och en röst sa: Detta är kaptenen som talar, vi har fått flyga en genväg nu sista biten så vi kommer att landa tidigare än planerat.... :) tänk att det kan gå så ibland också? speciellt nu i detta kaos som försegår i Europa!
-
Sitter nu då som sagt på Vanda flygfält! kaffet är snart uppdrucket är trött så det värker i kroppen men ändå så lycklig!
-
I´m coming home, I´m coming home, tell the world i´m coming home!!!
(i´m almost home........)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0