Midsommar!

Så var den över igen! Midsommar, nu får man sätta igång att tänka på julen! (eller så int) men visst e de så vi gör, efter julen vill vi ha sommar och midsommar och efter midsommar vill vi ha jul å snö? vi e allt bra konstiga vi mänskor. Leva i nuet e va vi borde göra ju!
-
Torsdag:
Sabina å Lina kom en timme förtidit ti jobbet så ja fick sluta redan 4 :D skönt eftersom de var en hel del ja sku hinna med innan personalfesten i replot. For ti minimani me pappa å ladda upp både i matväg och vätskeväg för hela helgen :)- fick en midsommar present av pappa, dvs. han betala allt ja handla :) tack för det pappa!! efter att ha packat påsarna fulla var de dushen och packandet som återstod innan min midsommarhelg sparkade igång på riktit.

Vad allt behöver man ha med då man inte vet hur länge man ska vara borta? en natt?, två nätter? tre nätter?? eftersom ja precis som många andra tjejer inte e så bra på att packa bara det lilla man behöver så bestod min packning, då ja var klar, av två matkassar, en bag me kläder, en påse med arbetskläder och skor samt sovsäck å dyna! Ja sku helt klart överleva hela helgen :D

Sen bar de av ti Replot :) Lämna bilen vi Aleksis föräldrar och hoppa på me Nina mot festen :) jag, Elin å Nina satt å njöt på bakgården med kalla cidrar/öl/groggar i handen tills de andra från jobbet hade stängt och kom till Elin :D Nu börja festen på riktit, grillning och ölspel var vad vi pysslade med under tiden hos Elin.

Efter att vi varit en stund vi Elin gick jag å Bina iväg till JPs där va Ryschon, Anna, Aleksi, Anneli och JP de hade öl/konjak/bastukväll så ja å Bina satt oss ner me dem en stund :) Sofia plocka upp Bina efter bara en liten stund och sedan forstatte de sitt firande i stan medans jag lämna i replot me skäribona :D Ja tror klockan va närmare 3 då Aleksi cykla hem mej på cykeln till honom å Anna :D eller ti hans föräldrar var ja fick låna lillebrors rum och säng för natten :) Tack för det :D
-
Fredag:
På fredag var de dags för villafest, vi packa in allt i bilen då vi vaknat :) körde via JP:s för att hämta min telefon som jag hade lämnat där på laddning kvällen innan. En glass hann vi också med innan vi satte oss i bilen igen med Ryschons villa som mål.
-
Väl framme vid hans villa flytta vi bara väskorna ur bilen till båten å sen bar de av rakt över till Emils villa var själva festen skulle äga rum :D Ela räkna snabbt då vi kom dit och kom fram till att vi sku bli närmare 20.. jisses va di hadd kämpa å laga fint! blommor å långbord va vad som mötte oss på villan :D
När alla var på plats blev de grillning och annat gott :D Drickaburkarna och flaskorna tömdes i takt med att fiilisen steg. Vi körde efter lite mer folk och fortsatte korka brukar och flaskor. Kring 1 på natten satte vi oss i båten igen och körde en sväng, hälsade på vid en fest några villor längre bort och vände sedan om och körde tibax :)
-
Väl tillbaka på villan flög tiden förbi och vips var de bara jag Ryschon och Emil som var uppe. vi satt på bryggan omringade av myggor! ja skämtar int om ja påstår att man kunde döda ca 20 myggor med ett slag mot benet. Det var sjukt va mycke mygg de var. När vi såg solen stiga upp och lysa mot Ryschons villa satte vi oss i båten och körde ut en bit tills vi nådde solens strålar och låg sen där å guppa på vattnet och såg på solen som steg upp och på regnbågen som bildades när solen mötte regndropparna :)
Efter en liten stund på vattnet körde vi iland, lämnade alla värdesaker och satte oss i gummibåten :) konstiga idéer man kan få sådär en 4/5 på morgonen. Vi rodde runt halva holmen och sedan in mot strand. Vid stranden trillade vi i. jag lyckades på ett underligt vänster stiga i land med ena foten men när ja svängde mej om insåg jag att Emil å Ryschon int hade haft samma tur som mej. De hade hamnat på lerbottnet och höll på att sjunka :) Emil hade dessutom lyckats ta i sej me handen och hade lera nästan ända upp till armbågen, innan vi hann kommentera detta hade han torkat sej med handen i ansiktet vilket resulterade i att han hade lera även där! jag skratta så ja trodde ja skulle storkna. Fick till slut upp Emil ur vattnet och kommenderade honom i sjön på andra sidan för att tvätta av sej! sen var de dags att söka Ryschons sko som hade fastnat i leran.. ingen lycka där inte. vi hittade inte skon! men sånt händer, vi fick oss iaf ett gott skratt :D
-
Sen var de nog bara bikinin på och i sjön på andra sidan för att få bort den värsta lerlukten från kropppen! De va varmt i vattnet, nästan varmare än i luften :D
-
Efter de blev de dags att sova. någon hade visst slocknat på min plats så ja tog min dyna som JP hade under huvet och min sovsäck som Ingman hade under sitt huvud och gick ut tillbax. vi bestämde oss för att chansa på att de sku finnas nån plats kvar på vinden så vi gick upp :D Vi sov 6 stycken ihopklämda i en 160 cm säng den natten, eller den timmen som återstod tills vi sku stiga upp!
Har nog inte varit så trött på länge som när Erikas väckarklocka ringde på lördasmorgonen. Sjukti i hela kroppen hade ja också men kul hade de varit! nu var de bara att packa ihop allt å laga sej iväg ti arbetet.
-
Lördag:
Jag å Bina hade bestämt att vi sku köra på en planlös helkväll. detta resulterade i att jag somnade på soffan hemma hos Bina, Nina och Sofia och sov där tills söndan. men tur var nog de för annars sku ja nog slocknat på jobbet.
-
Söndag:
Vi lagade mat me bina.. korv! de va ju trots allt midsommar ännu :D eller midsommarhelg rättare sagt :D sedan var de slöa på soffan som gällde. vi låg där å dega och sov om vartannat ända till 4 när vi hoppa i arbetskläderna och laga oss iväg till jobbet!
-
Efter några timmar i arbete så körde vi till Vistan för att inspektera simstrandsbottnet eftersom Bina skulle börja simskolan idag. De var kallt och ja sa att ja kan leka ett simskole barn som vägrar att simma pga de kalla vattnet så Bina sku få öva lite :D Till slut kom ja mej iaf i och de va nog skönt efter en svettig dag på jobbet :)
-
Ja tror att detta var den bästa midsommaren på LÄNGE!!! ser framemot nästa års midsommar redan nu :D men före de vill ja definitivt uppleva allt som komma skall innan de!!
sätter upp nå bilder bara ja hittar sladden så ja får in dem på datorn :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0