Trött

Villakvällen var super, eller natten hur man nu ser på de, vi grillade gott me A före pojkarna anlände och sen var de bastubadande och öldrickande som gällde. Synd var ju bara att pojkarna eldat bastun i ca 2 timmar så man kunde inte äns sitta ner på bastulaven eftersom det var så sjukthett i hela bastun.

Det blev hela två simturer för mej å Anna varav efter den andra så hade vi lyckats låsa ut oss ur bastun, båda dörrarna var låsta!! hur lyckas man me de??? jo man e två halvfulla tjejer som låser varsin dörr!! å sen går man ut å smäller igen dörrarna.. ja.a hur smart kan man vara? tur finns de nycklar :D

vi festade hela natten, tror vi slockna kring 6 på lördasmoronen, H å C me huvuna ihop i soffhörnet å jag å A i sängen!

lörda, sönda gick i arbetets tecken och sönda kvällen spenderades med A och This is it!

Ida har ja inte hunnit med nåt känns de som. tog en powernap hos mommo på soffan efter jobbet å nu är ja på besök i kollektivet :D movesen här går inte att toppa å ja slår vad om att mina skrattmuskler (magmuskler) kommer att vara sjuka imoron efter denna kväll :)

de blir att stiga upp tidit imoron, volvon ska på fixning ti replot å snälla H har lovat köra mej ti stan då han ska ti jobbet vilket betyder att ja ska vara vid Affes bilverkstad 06.20... men va gör man int för pappas bil???

på eftermiddagen är det båtköras och minigolf som står på schemat! har skrapat ihop ett gäng så vi lär väl ta upp halva minigolfbanan men kul ska de bli!!

nu säger jag gonatt å fortsätter movesen och skrattattackerna me tjejerna i kollektivet :D

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0