Cocollona ;)

Nätet är fortfarande så slött att det inte går att ladda upp bilder här :( ni som är vän med mej på facebook kan kolla på dem där för efter några om och men fick jag iaf upp dem dit :)
-
Jag är bara för lycklig just nu!!! Mia kommer hit på besök 18-21.11 :D :D :D <3 ska bli så kul :) och nästa helg kommer mamma, syrran och brodern!!!! ska nog bli skönt att se lite ansikten hemifrån igen! 
-
I helgen var vi till Girona med Hanna och Alexis. Vi bodde hos Alexis kompis Lluis eller rättare sagt så bodde vi hos katterna. för Lluis sa att lägenheten är katternas och han bara bor där :) två söta katter var de! Lluis berättade om allt möjligt, bl.a om Cocollona som är en krokodil med fjärilsvingar. Denna kom till när en Nunna dränktes i ån i Girona. nunna utvecklade krokodilskinn och fjärilsvingar och man kan se henne ännu när det är dimmigt. en annan figur han talade om var en vampyr som gick omkring på Gironas gator på nätterna och gjorde fritsun på unga tjejer :) haha.. denna fanns tillome som en liten staty i Girona :) Han nämde även en varg med människoansikte men kommer int riktit ihåg vad det var me den.
-
Vi tillbringade fredagskvällen på ett festivalområde var de hade satt upp en massa bergochdalbanor, karuseller och liknande. Vi åkte i pariserhjulet och i krockbilarna! fyllechaffis var det här!! men gud så vi skrattade.! vi skrattade ännu på lördagsmorgonen så mycket att vi väckte killarna (kl 12.30).
-
Efter lite morgonmål eller rättare sagt brunch bar de av mot l´Escala, en stad vid vattnet! underbart beskriver denna upplevelse! trots att det inte var en av de finaste dagarna så var denna stad mysig och vackert placerad! vi vandrade runt en stund och åt sedan 3 rätters på en lokal restaurang, paella av två olika slag blev det, både en med nudlar och en med bläckfisk bläck. Vi vandrade ännu en bit längs stranden då vi gick tillbaka för att försöka minska våra nu väldigt uppsvällda magar!
-
När vi var tibax i Girona bakade Hanna och jag chokladkaka och sedan satt vi och kollade en Barca match på tv! vi begav oss även denna kväll till festivalområdet men vi var nog 4 trötta som med långsamma tunga steg gick omkring på området.
-
Söndagen tillbringade vi först i Girona, vi gick upp på en "kulle" och såg på staden så att vi nu iaf någongång sku ha sett staden i dagsljus. sedan var det dags att hoppa i bilen igen och köra till en stad, Basalu, längre in i Catalunyen. Denna medeltida stad var något jag inte sett förr! Staden trors ha kommit till kring 1073 men man är inte säker eftersom att det inte finns ordentliga dokumentationer om staden. Vi åt lunch och varsin glass innan vi fortsatte till nästa lilla stad. Denna var en stad vid ett bergsstup. skulle man gått ut ur ett hus på fel sida skulle man nog ha trillat rätt så långt ner! Synd att det hade hunnit bli mörkt redan när vi kom dit för utsikten blev nu inte så impronerande som den annars skulle ha blivit. Men kul hade vi!
-
Det var nog två trasor som kom hem på söndagskvällen! Vi satte oss ner på varsitt ställe i lägenheten och såg döda ut! och vi som trodde vi skulle orka med något halloween party ännu då vi kom hem! ojoj så fel man kunde ha!
-
Nu har man återfått energin och snart blir de body pump för hela slanten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0