DAY 6

Finally FREDAG!
Igår efter att jag slutat skriva hängde jag å Hanna upp tvätten, när man har en liten etta blir man proffs på att hitta alla möjliga ställen att hänga på så vår lilla datahörna såg ut så här under natten :
När alla kläder hade hittat en plats gick vi ut för att ta en kvälls coronita på nån lokal pub :D på vägen hem gick vi lite fel och efter några snurrar hit å dit gick vi tillslut mot rätt håll med huvudena före i varje korsning :) vi måste ha sett bra vilsna ut för när vi kom till sista korsningen före vår gata så kom två killar fram till oss och frågade på SVENSKA (skånska) vad vi sökte efter. vi svarar helt kallt att vi söker vår väg hem :D haha de visa sej att dessa två unga svenska killar var på jakt efter precis samma sak, nämligen deras lägenhet :) vi gick tillsammans en bit och kom snabbt fram till att vi nästan var grannar :) kul att man ser så vilsen och svensk ut att folk vet vilket språk de ska börja på då de talar med oss :) men kul hade vi iaf!
-
Idag började vi en, som vanligt, tung morgon med en nästan oöverkomlig väckning.. ush säger ja bara! morgonen är definitivt int min favorit stund på dagen! katalanska kursen löpte på som vanligt men ida förstod vi iaf lite mera :) å under pausen gick vi på kaffe med våra nya vänner! är inte riktit van med dessa italienska mäns vanor, dvs. de betalar för allt! så nu har jag efter mycket övertalande lyckats övertyga Francesco om att det är jag som bjuder han på kaffe nästa vecka!
-
efter skolan promenerade jag, hanna, maria och kati iväg till stranden, vi lyckades igen tappa bort oss i gatodjungeln men hittade ut och fram tillsist! det har varit över 30 grader hela dagen så efter strandbesöket har outfitten inne i lägenheten varit underkläder! Det kommer nog att ta en stund innan man vänjer sej vid denna värme! meeeen. som vår lärare Isolda sa så kommer kylan när det närmar sig oktober så vi lär väl int hinna med så många strandbesök!
-
-
nu har vi just ätit vår laxsallad och korkat vinflaskan för ikväll är det fest hos Francesco!!! mer om vad som hänt ikväll får ni veta imorgon! nu ska vi klä på oss och gå ut å ta en fördrink innan festen så att sminket å nydushaddoften int hinner rinna bort i denna värme!
-
<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0