DAY 8

Gårdagskvällen gick int riktit som planerat men kul hade vi! Vi mötte Anna vid katedralen och började sedan vår jakt på tapasbaren som vi hade riktat in oss på. Vi irrade omkring på en hel del smågator i gamlastan innan vi hittade fram. väl framme tog vi alla tapasbarens specialpris, dvs 3 tapas och en drink för 9,90€. vi kom bestämde oss för att ta lite olika och äta av allas :D ja å drinken blev ju såklart en sangria, vad annars?
-
efter att vi tryckt i oss nästan all mat gick vi till Annas hostel rum eftersom hon ville lämna väskan hemma och sedan forstatte färden mot någon bar i gamla stan. vi såg säkert vilsna ut för en killa från Nigeria kom ut ur en bar och frågade vart vi sku. okej han kanske bara ville tala me nån men. vi förklara vart vi var på väg och han förklarade vägen till den pubben. sedan frågade han om de var okej att han å hans kompis hängde på så vi gick dit alla 5. efter en öl på Placa så fortsatte vi på en magners (öl blandat med citronlimsa) till en annan liten pub. sedan blev de gonatt för min och hannas del!
-
här kommer några bilder för att summera kvällen!
-
-
Idag har vi legat på stranden i 5 timmar eller sovit rättare sagt. denna gång var vi smarta och tog inte med några värdesaker. det mest värdefulla vi hade var vår katalanska kompendien. för vi gjorde faktiskt våra läxor sista timmen på stranden. Måst säga att detta katalanska språk är nog inget lätt språk att lära sig på två veckor!
-
väl hemma igen hade vi städning och matlagning på schemat så nu är det snyggt i lägenheten och våra magar är fulla av grönsakswook! Vad kvällen bjuder på vet vi ej ännu så det återstår att se!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0