DAY 9

Gårkvällen slutade med en promenad till port Olympic var de hade salsakonsert :) alla dansade och hade skoj och stämningen var på topp :D
-
idag har vi som vanligt varit på katalanska kurs, vi förstod lite mera idag igen men vi var så otroligt trötta att man flera gånger höll på att somna på lektionen. halva lektionen idag spenderade vi tillsammans me två andra grupper i ett auditorium. en annan lärare höll en föreläsning om katalanska språkets historia och utbredning (om vi förstod rätt). Även här höll vi på att somna flera gånger. det är svårt att följa med och hållas vaken när någon talar ett språk du inte förstår och dessutom talar snabbt.
-
efter lektionen gick vi till Barcelona-homes för att få vårt nya kontrakt. Studiestöd och lön har man fått idag också vilket verkligen satt bra :) hoppas nu bara att erasmus pengarna sku komma så småningom också :)
-
då vi kom hem arbetade jag en stund med julkalendern till ungMartha och sedan slocknade jag. lyckades ta en powernap på hela 1 ½ timme :) oj så trött man kan vara :) vakna int äns fast Hanna var in och svängde! :)- men nu är man utvilad igen och har just fått i sej dagens dos av koffein :)
-
nu ska vi igen gå ut på vår lilla kvällspromenad!
-
en liten hälsning till alla er i Vasa, hoppas ni hade en super Gulisintagnig!!
KRAM

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0