Lörda(sönda)Månda(tisda).....

Lörda!
-
SHOPPING, SHOPPING, SHOPPING!!!...
vi satte kurs mot stan kring 11 då vi hade vaknat :) Babsi joinade oss halvvägs och senare hängde även Sabrina på :) vi irra in å ut i en hel del butiker :) hittade inte så mycket men vi hade roligt. Vi åt lunch på Sandwishes and Friends, ett ställe som ja verkligen kan rekommendera.
-
mitt i allt shoppande kom jag å hanna på den utmärkta idén om att bjuda in babsi, sabrina och alexis till oss på ett eller två glas innan utgång på kvällen! det blev snabbt brottom eftersom vi insåg att klockan redan var mycket och vår lägenhet såg ut som om en bomb hade exploderat!!
-
alexis meddelande att han även tar med sej cosimo :D så vi skulle nu spräcka det tidigare rekordet på fyra pers i vår lilla etta med hela 6 pers hos oss!
-
här nedan kan ni se kvällens gång i bilder....
vi började med lite fördrink samt snacks hos oss...
sen bar de av till en konsert några gathörn bort... som ni ser var ingen speciellt nykter....
efter detta for vi ännu till ett disco i Badalona för att fira fram till 7 på morgonen! måst säga att detta nog var roligaste utgången hittills :)
-
sönda:
vi sov bort halva dagen pga en del sömnbrist.. sedan bestämde jag å hanna oss för att ta en powerwalk till Espanya för att se på the magic fontens, vägen dit var kul och vi skrattade en hel del. väl framme såg vi en häftig show med ljud, ljus och vatten!
-
vi kände oss nu lite piggare och bestämde oss för att även gå hela vägen hem tillbaka.. vi gick och talade.. utan karta.... så efter att ha promenerat i ca 30 min var vi tibax vid Espanya.. vi hade gått RUNT!!!! ja trodde ja sku dö av skratt, hanna såg uppgiven ut å det var nära att vi tog metron! men beslutsamma som vi var så gjorde vi ett till försök och hittade till sist hem efter en powerwalk på hela 3 timmar + den tid vi stod och kollade på the magic fontens..
kan bara säga att sängen har aldrig varit så skön som då!!!
-
på månda var det två suuuuupertrötta tjejer som masade sej ur sängarna för att ta sej till metron kl 05.15 på morgonen.. det var nu dags för en trip till Valencia med cosimo! eller massimo dutti som vi kallar honom. Vi var alla trötta hela vägen dit och jag sov nog största delen av resan. väl framme gjorde vi en normal mia å hanna och gick åt fel håll.. vi skämta bort det me sabrina genom att säga att det bara var för att få stanna en snygg karl på gatan och fråga om vägen! vi såg några fina gamla ställen och fortsatte sedan mot hamnen där vi såg några annorlunda moderna byggnader som mest liknade på rymdskepp!
inne i en saluhall
ett kvarter i gamlastan
rymdskeppen!
jag i Valencia
mera rymdskepp..
-
väl hemma igen var de bara att fylla i lite papper och sedan hoppa i säng för att orka upp till skolan på tisdag!
-
tisdag:
vi hade engelska 8.30 med högljudda klassen som vanligt! idag hade läraren tillome pauser då vi fick sitta och prata! gjorde en grupp uppgift med en spanskkille om multipla intelligenser. var rätt så svårt när alla spanjorer inte kan så mycke engelska.
-
andra lektionen hade vi gymnastik, vi ritade en männska på ett papper och skrev in olika kroppsdelar sedan skulle vi hoppa hage på kroppen och samtidigt säga de olika kroppsdelarna :D efter det hade vi lite klapp och rop övningar. var nog allt annat än gymnastik det kan ja säga men kul hade vi!
-
efter skolan for vi till Sabrina och lagade torillas :) GOTT GOTI GOTT GOTT!!! vi fick träffa en av hennes kompisar också :D det var kul. efter att ha ätit fortsatte vi till Jezzsi en bar där folk får anmäla sej å sjunga en i gången :D det var mysigt med lite live musik som omväxling. blir väl no till att göra om det igen nästa vecka. :)
-
vad som hände på onsda och vad som händer ida får vi ta senare.. nu skall ja ställa mej i ordning inför denna 4 dagars fest :) Mercé :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0