Resten av Mercé

på fredagen sov jag lääänge! sedan gick vi ut för att träffa Hannas mamma och moster :) vi skulle hämta en plattång åt Hanna av dem men det tog sin lilla tid med allt å vips var klockan igen 22.00.. förstår int vart dessa dagar springer iväg? Vi ringde till våra vänner från katalanska klassen för att meddela att vi nog inte skulle infinna oss vid Barceloneta kl 22.00 ;) sedan gick vi hem för att byta kläder eftersom vi båda frös som aldri förr. tänk vi har nog blivit äkta spanjorer, fyrser i +20 och kommer försent nu som då!
-
när klockan närmade sej halv 12 och vi inte ännu heller hade kommit oss ur lägenheten bestämde jag mej för att gå till Shoko för att träffa Babsi en stund och sedan gå hem tibax. hanna stannade hemma eftersom hon kände sej förkyld och inte ville missa lördagen då vi skulle ut med Alexis och gänget :)
-
jag vandrade hem i regnet (ingen bra idé) kl 02.00 och damp ner i sängen!
-
på lördagen var det konsert nära sagrada familia som stod på schemat :) vi skrattade så vi höll på att vika oss dubbla då vi skulle ta oss till rätt metrostation :) av nån konsti anledning hade vi fått för oss att det var till just sagrada familia som vi skulle så vi tog metron dit för att träffa Alexis å gänget, väl där insåg vi snabbt efter ett litet telefonsamtal att det nog int alls va där vi skulle träffas utan vid en station längre bort! ojoj.. men tur hade vi inte gått ut ur metrotunneln ännu så vi kunde utan att behöva stämpla pånytt ta oss till rätt station :)
-
vi gick till konsertgatan för att se ett lokalt bänd som jag och hanna tyckte var rätt bra men tydligen ska man int tycka de ifall man fattar texten ;) men det svängde iaf :) och alla barn verkade digga dem :) efter att de spelat klart gick vi till en bar för att dricka lite innan nästa bänd skulle spela eller det spelade nog ett bänd där emellan också men Alexis sa att det inte var värt att se så det fick bli en Clara istället :)
sedan var det dags för det Scottska bändet som skulle vara kvällens höjdpunkt, nu joinade även Sabrina och hennes kompis oss! jag å Sabrina insåg efter bara några låtar att det inte riktit var vår musikstil så vi gick till ölteltet eller vad man nu ska kalla de.. ölområdet kanske och drack varsin öl. det var trångt och två killar lyckades hälla ut sina öl över mej! great! men nåja tur hade man svart klänning på sej så det syntes int så bra!
-
efter konserten gick Alexis, Albert, Cosimo, Hanna och jag till en pub för att dricka lite till.. jag å hanna stod över men vi satt med ända till 02.00 då vi bestämde oss för att söka oss hemmåt. vi var nämligen båda nu smått förkylda. Snälla Cosimo körde hem oss så vi slapp åka i de svettiga metrona! tack för det :)
-
på sönda tillbringade vi hela dagen med hannas mamma och moster som nu var sista hela dagen i Barcelona. vi började med att gå till Picasso musé för att se på konst! ojh så kulturella vi var! måst säga att det faktiskt var riktit roligt att gå omkring och se på hans konst. men desto längre fram i hans karriär som konstnär man kom desto underligare blev målningarna. vi funderade med hanna ifall han kanske var full eller nåt när han målade (knappast men det var vår trötta humor som satte igång igen)... måst dock säga att han målat en hel del fina tavlor under sina första år som konstnär. det senare är inte riktit min stil men kul att se alla iaf :)
-
efter detta blev de en metro tur till diagonal för att se på ett hus
kön int till huset var LÅNG så vi stod bara utanför och kollade på det, sedan åt vi lunch på ett mysigt ställe nära huset :)
-
klockan närmade sej halv 5 innan vi var hemma tillbaka så vi dushade och fixade oss för att sedan åka iväg med hannas mamma och moster till Espanya för att se fyrverkerierna och the magic fontens :) det var ett underbart fyrverkeri.. hela 30 min höll det på om inte 35 min tillochmed.. måste nog säga att vasas julöppning släng dej i väggen! detta var nåt magiskt!
efter detta blev de en sen middag i form av torillas för mej och hanna :D och sedan gonatt! nu var förkylningen ett faktum!
-
har inte blivit så mycket bloggat dessa dagar just pga det. är ännu förkyld men bara ja blir frisk ska ni få se bilder även från denna vecka :)
-
nu blir de idol å sen sömn så man inte är sjukare imorgon! Gonatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0