Torsda-Sönda

Nåja! om ja sku försöka ta mej tiden att hinna ikapp med bloggase nu! :)
-
På torsdag låg jag å hanna på playan hela dagen :) så skönt! läste lite på tent gjorde vi förståss också men ush så tråkit de e då de e så svårt! men lite lärde vi oss iaf. på kvällen kokade vi fisksoppa och ja måst säga att jag å hanna är bara bäst på att laga mat :)
-
Fredagen började vi med katalanska prov.. gick väl int riktit sådär super den skriftliga delen men den delen då man sku prata gick desto bättre :D för att fira att vi klarat av dessa två veckor gick vi på en liten shoppingrunda.. ble ju inte shoppat så mycke fö min del iaf men ett par skor för 14 € lyckades ja inhandla :D Hanna hittade desto mer :)
Väl hemma i lägenheten värmde vi fisksoppa och for sen ut på en länk längs stranden. det var så skönt att vara ute när klockan var lite mer och det inte var stekhett.
-
efter att vi kommit hem igen och dushat samt korkat CAVA flaskan började fixaset. måst säga att jag blivit en höjdare i att fixa mej långsamt! vi var nästan lite stolta då vi kom 4 minuter försent till vårt möte me resten av katalanskaklassen, eftersom nästan alla är italienare så hör det tydligen till att man ska vara sen... något som vi inte är bra på i Finland.
här kommer vällens händelser i bilder....
-
-
Det finns en hel del fler foton men de får ni se på fb och de värsta får ni se då ja kommer hem :) men you get the picture!! de va FEST!!
-
Lörda:
vi masa oss till stranden me Hanna på morgonen och sedan låg vi där som två döda sillar. Krapula? JAVISST!! även Babsi joinade oss på stranden senare :)
När vi kände att vi funnit tillräcklit med energi masade vi oss hem för att dusha och fixa till oss. Igår var nämligen Kataloniens nationaldag!!
Vi gick till Arc de triomf för att lyssna på en kosert me Els pets :D vår nya favoritbänd :)BON DIA!!! när vi gick därifrån för att äta tapas mötte vi två spanska killar, den ena från BCN och den andra från Madrid. Ingen av dem kunde engelska men på nåt vänster kunde vi ändå sitta och tala me dem ända till 3 på natten :D kul var det!
-
idag har vi slöat! kollade lite filmer så som sällskapsresan och up int the air :D ingen orkade kocka så vi åt varsitt ägg och lite tonfisk samt de grönsaker som vi nu hittade i kylskåpet! sen var det dags för städning! jag moppade tillochmed golvet :D så nu är här snyggt! vi ska nu med hanna försöka matcha lägenheten så dushen nästa!
-
kram på er där hemma som läser detta <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0