Pampas!

Så var pampas igång! Började torsdagskvällens firas med lite cupcakes och drinkar hos mej! Sedan bar det iväg över bron till tekniska för att delta i pre-pampas sitz =)
-
Sjukt kul!
-
Vi stannade kvar en stund efter sitzen på eftersläpp och sedan blev det Ollis :) Valomerkki kom nästan som en chock så kul var det! Hoppas det blir lika kul ikväll!
-
Vakna 9 imorse och hade två tjejer hos mej! en i sängen å en på golvet :) Jag skutta iväg ti Siwa för att handla mera ost eftersom vi lyckats äta upp hela osten på natten då vi kom hem ;) Hitta twister i frysdisken vid Siwa så handla även hem 3 såna som lite efterrätt efter morgonmålet :) NJUTER AV LIVET JUST NU!!!!!!!
-
Vi satte fart mot torget och pampas olympiaden... kallt!!! men kul =) Fast fart är nog fel ord... vi funderade hela vägen till torget hur vi lyckats gå hem utan att falla natten innan!? Det var ju glashalt! Stod och frös tårna av oss på läktaren men tur hade de ordnat med lite zumba för publiken så vi fick nog upp värmen till slut. Gav upp efter en stund och gick in till Rewellcenter för att hälsa på Ida =)
-
Då vi kom ut igen hade finalen satt igång så vi satt i solen en stund och sedan blev de PIZZAAAA!! och efter det dusch och sängen en stund :) nu sitter jag här hos Bina och funderar hur ja ska orka sätta smink i ansikte, har fiilisen på plats men kroppen är mör efter allt dansas och springas igår.
-
nu ska vi iaf med Bina hälla i oss lite vitaminer och sedan blir de att korka första cidern för kvällen, skumppa flaskan tömde vi på torget ;)
-
Hoppas denna helg fortsätter lika bra som den börjat! Vet iaf att den kommer att sluta bra, för på sönda blir de sängen och film för hela slanten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0